Engroup Technology

Kontakti

N.SH. ENG TECH
Prishtine 10000
Addresa: Zona Industriale Fushe Kosove
Rr. Nene Tereze Nr. 180 

Kontakt Personat:

 

Vedat SHABANI Dipl. Ing.
tel: 049 853 625
tel:
e-mail:vedatshabani@engroup-tech.com
Admir JASHARI Dipl. Ing.
tel: 049 234 291
tel: 044 234 291
e-mail:admirjashari@engroup-tech.com

 

Dergo email dhe ne ju kontaktojme:

Emri juaj

Email adresa juaj (required)

Subjekti

Komenti juaj

kuqellogo


View Engroup Technology in a larger map